Nieuws

Olivers Specialiteiten wint IMMENS MVO Award 2021-2022

Olivers Specialiteiten uit Meerssen is maandag 11 april 2022 door de vakjury en het publiek uitgeroepen tot inclusiefste werkgever van Maastricht Heuvelland. De IMMENS MVO Award is een tweejaarlijks terugkerend event en zet werkgevers in de spotlights die structureel het verschil maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat doen zij met name op het gebied van de ‘P’ van People. De Award is een initiatief van stichting IMMENS, het MVO-werkgeversplatform van Maastricht Heuvelland. Vanwege corona werd de uitreiking verplaatst naar 2022 en bleven de genomineerden iets langer in spanning. De andere twee finalisten waren The Green Elephant Hostels en Thomas Regout International.

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke avond bij Rebelle in Maastricht. Zowel de vakjury als het publiek mochten hun stem uitbrengen. Nathalie Olivers van familiebedrijf Olivers Specialiteiten ontving de award uit handen van Pascal Starren, voorzitter van IMMENS.

Bij Olivers Specialiteiten is sprake van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap pur sang vanaf de inkoop van grondstoffen, via duurzame productiemethodes tot een zeer inclusief personeelsbeleid. Veertig procent van de medewerkers heeft een extra steuntje in de rug nodig. Dat krijgen zij onder andere via jobcoaches en individueel aangepaste werkzaamheden en werktijden, maar vooral ook door een vergaande interesse van de werkgever in hun persoonlijke leven.

Foto: Luc Hommes

Deel dit verhaal

Bekijk ook:

Menu