Lunchservice
HalR

In de ochtend besteld, vóór de lunch vers afgeleverd!

Dagelijks een heerlijke vers bereide lunch op kantoor bezorgd? Wij dragen graag zorg voor een smaakvolle onderbreking. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke belegde broodjes, salades, soepen, zuivelproducten, verse sappen, fruit, smoothies of een ander lekker én gezond tussendoortje. Ook voor uw online vergaderingen of vrijdagmiddagborrel hebben wij speciale boxen die wij indien gewenst graag bij de deelnemers aan huis bezorgen!

Bestellen gaat heel eenvoudig via onze website www.halr.nl Daar vindt u ook ons assortiment.

Onze ingrediënten zijn dagvers en veelal zelf biologisch geteeld in onze eigen kwekerij. We hebben een uitgebreid assortiment, omdat we weten dat smaken verschillen. Op aanvraag houden wij graag rekening met eventuele dieet- en/of allergiewensen zoals bijvoorbeeld vegan en glutenvrij. Zo is er altijd voor ieder wat wils.

Bij het bereiden van alle producten staat hygiëne hoog in het vaandel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij altijd volgens de laatste HACCP-normen werken.

Heeft u een eigen bedrijfsrestaurant en overweegt u deze te willen outsourcen, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

Verse belegde broodjes tijdens uw lunch van vandaag? Ga via onderstaande knop naar de website en geef ons uw bestelling door!

Voor u op een rijtje:

  • Outsourcing van uw eigen bedrijfsrestaurant
  • Levering op meerdere adressen

Neem contact
met ons op

Heeft u een eigen bedrijfsrestaurant en overweegt u deze te willen outsourcen, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
Contact
Privacy
Menu