Kwekerij

Hier komen planten én mensen tot bloei

De kwekerij is dé plek voor groei en bloei. Een plek van buiten werken, oppotten, verzorgen, onkruid wieden, zien groeien, snoeien, scheuren en opruimen. Gefocust en kritisch, elke dag weer. Voor ieder stadium is evenveel zorg en aandacht. Niet alleen voor wat er in de bodem groeit, ook de mens staat hier centraal. Ervaar de spirit van de natuur en ons enthousiasme voor groen! Onze kwekerij heeft zich gespecialiseerd in het kweken en leveren van een zeer breed assortiment tuinplanten. Eenjarige bloeiers voor zowel de particulier, de hovenier als de tuinarchitect.

Ook voor biologische groenten en kruiden kunt u bij ons terecht!

Goed voor de natuur en voor jezelf. We worden met z’n allen steeds bewuster van biologisch eten. In onze biologische moestuin verbouwen we onder andere aardbeien, diverse soorten tomaten, koolsoorten, uien, sjalotten, bietjes, wortelen, prei, boontjes en diverse “vergeten” groenten.  Dit doen wij op een biologisch verantwoorde manier, zonder chemische middelen en alleen met hulp van moeder natuur. Een echte aanrader voor iedereen die lekker en gezond wil eten!

Bezoek ons op:
Kwekerij De Bongerd
Bonaertsweg 22
6241 NK Bunde

Openingstijden:
Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur

Tel: +31 (0)43 364 11 07

Voor u op een rijtje:

  • Levering van interieurbeplanting, inclusief hydrocultuur
  • Levering van biologische groenten en kruiden

Neem contact
met ons op

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor assemblage- en verpakkingswerkzaamheden? Wij denken met u mee en vinden altijd een passend antwoord op uw vraag.
Contact
Privacy
Menu