Verpakkingsdiensten

Een maatwerkoplossing
voor iedere verpakkingsvraag!

Onze medewerkers verzorgen dagelijks de assemblage en verpakkingswerkzaamheden van veel uiteenlopende producten. Of het nu gaat om handmatig- of seriematig inpakken van uiteenlopende producten, order fulfilment, mailservice, het verpakken van ansichtkaarten, gadgets, assemblage van displays, geschenkverpakkingen, promotieartikelen of kerstpakketten. Van enkele stuks of van grote series; wij zijn u graag van dienst.
Denk echter ook aan het etiketteren van uw producten, producten afwegen en in doosjes verpakken, sealen, ompakken en opnieuw verpakken in dozen of juist weer omdozen. Ons enthousiaste team helpt u graag!

Is het uitbesteden van het werk vanwege logistieke beperkingen of anderszins lastig voor u, dan kunnen medewerkers van MTB deze werkzaamheden ook in een groepsdetachering uitvoeren bij u op locatie. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Voor u op een rijtje:

  • Order fulfilment
  • Mailservice
  • Groepsdetachering op uw locatie
  • Verzenden en bezorgen

Neem contact
met ons op

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor uw verpakkingswerkzaamheden? Wij denken met u mee en vinden altijd een passend antwoord op uw vraag.
Contact
Privacy
Menu