Verpakken food en zoetwaren

De maatwerkoplossing
voor uw verpakkingsvraag

Verpakken van food en zoetwaren
MTB heeft expertise op het gebied van het verpakken van allerlei soorten zoetwaren, zoals chocolade, bonbons en snoepgoed, thee en kruiden voor de zoetwaren-industrie en food. Ook verpakken wij uw seizoen chocolade en snoepgoed (o.a. paaseitjes, kerstklokken) en uw relatiegeschenken.

Verpakken van Bio – producten
MTB is in het bezit van de SKAL-certificering. We voldoen hiermee volledig aan de strenge regelgevingen die verbonden zijn aan producten die de noemer biologisch mogen krijgen. Uw biologische producten worden bij ons volledig volgens de door SKAL nageleefde normen opgeslagen, verwerkt en verzonden. Daarbij is volledige traceerbaarheid van uw biologische producten, van binnenkomst tot en met de ontvangst door de uiteindelijke verkopende klant gegarandeerd. Zo behoudt u het recht om het Europese keurmerk van biologische producten te hanteren en bent u verzekerd van een snelle verwerking en levering van uw goederen.

Is het uitbesteden van het werk voor u vanwege logistieke beperkingen of anderszins lastig dan kunnen medewerkers van MTB ook in een groepsdetachering deze werkzaamheden uitvoeren bij u op locatie. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Voor u op een rijtje:

  • Verpakken van food en zoetwaren
  • Verpakken van Bio-producten

Neem contact
met ons op

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor uw assemblage- en verpakkingswerkzaamheden? Wij denken met u mee en vinden altijd een passend antwoord op uw vraag.
Contact
Privacy
Menu