Nieuws

Stap voor stap schaalt MTB op

Dagelijks monitoren en bespreken wij in ons MT de situatie rondom corona. De afgelopen twee weken zijn we bij twee afdelingen weer opgestart: fietswielassemblage en elektromontage. De signalen van de mensen die weer aan de slag gaan nemen we in onze overweging richting de toekomst mee. We horen veelal dat men blij is weer aan de slag te kunnen in een normaal ritme. Ook dat is gezondheid voor veel van onze medewerkers: een vast ritme, een doel in het leven en sociale contacten.

Dit is de reden dat we zoeken naar mogelijkheden om verder op te schalen. Daarbij voeren we enkele maatregelen door om werken op een veilige manier mogelijk te maken. Zo zijn onze werkplekken ingericht op de 1,5 meter-samenleving en in auto’s en spreekkamers brengen we schotten aan. Natuurlijk blijft de gezondheid van onze medewerkers met stip op één staan.

Per 6 mei starten we het werk in de afdelingen die nu nog gesloten zijn. We zullen veelal in roosters gaan werken om de 1,5 meter te waarborgen en niet iedereen gelijktijdig te huisvesten. Op een verantwoorde wijze zorgen we zo stap voor stap dat iedereen iets meer in zijn of haar ‘normale doen’ komt.

Dit is tegelijk ook goed nieuws voor onze klanten. Met hen houden we nauw contact om af te stemmen welke orders we wanneer kunnen afwikkelen. Wij willen hier zowel onze medewerkers als onze klanten enorm bedanken voor hun geduld, begrip en medewerking. Want alleen samen komen we door deze crisis heen. Let op elkaar, blijf gezond en haw pin!

Deel dit verhaal

Bekijk ook:

Menu