Nieuws

Open Dag MTB Maastricht | 10-6-2023

Wat was het een mooie dag afgelopen zaterdag! Ondanks het warme weer wisten maar liefst 2000 mensen de weg naar MTB te vinden. Familieleden en vrienden van medewerkers die benieuwd waren naar de werkplek, maar ook veel mensen uit de regio die meer wilden weten over de baan- en opleidingskansen bij MTB.


Was je verhinderd dit weekend, maar ben je ook benieuwd naar jouw baan- en opleidingskansen bij MTB? Vul het contactformulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op!


Na een hartelijk ontvangst kon iedereen op eigen gelegenheid een rondleiding volgen door de diverse productiehallen, inclusief demonstraties van diverse werkzaamheden. Op de route waren stands gebouwd, waar medewerkers van MTB informatie deelden en alle vragen van geïnteresseerden beantwoordden.

Na de rondleiding was er ter afsluiting voor onze eigen medewerkers met hun gezin nog een foodtruck festival georganiseerd. Samen gezellig napraten en genieten van diverse lekkernijen. Een mooie afsluiting van een prachtige dag! Nogmaals een groot woord van dank aan alle medewerkers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

Wat is Loos in Mestreech?! was deze dag overigens ook aanwezig een maakte een sfeerimpressie. Klik op de afbeelding!

Ter afsluiting nog een kleine sfeerimpressie van een prachtige dag!

 

Deel dit verhaal

Bekijk ook:

Menu