Nieuws

Lancering ANNEX website

Dé professionele partner in arbeidsmogelijkheden- en medisch onderzoek heeft nu ook een website!

Annex BV is het re-integratiebedrijf van de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul. Annex levert haar diensten voornamelijk in opdracht van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.

Annex werkt met deelnemers aan het vergroten van hun mogelijkheden op werk door het ontdekken van hun talenten, het schetsen van een reëel arbeidsmarktperspectief, de ontwikkeling van relevante competenties en de realisatie van persoonlijke doelen.

Dit geven ze vorm door de inzet van verschillende onderzoeksinstrumenten, waaronder medisch belastbaarheidonderzoek, diverse (psychologische) testen en trainingen. Dat allemaal terwijl de deelnemer aan het werken is in een bedrijfsmatige omgeving. De ervaringen uit de praktijk samen met de resultaten uit het aanvullend onderzoek worden met de deelnemer en opdrachtgever besproken. Bevindingen, conclusies en adviezen worden vastgelegd in een rapportage. Dit vormt de basis voor verdere stappen op weg naar de invulling van het persoonlijk perspectief.

Het kan zijn dat jouw contactpersoon (bijvoorbeeld van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland) meer wil weten over jouw sterke kanten of talenten. In dat geval kan deze ervoor kiezen om je aan te melden bij Annex BV zodat je in de praktijk kunt laten zien “wat je in huis hebt” op het gebied van werk. Je gaat bij Annex een aantal uren per week praktisch aan de slag. Voordat je start, heb je een plaatsingsgesprek met de consulent van Annex. Tijdens dit gesprek wordt gezamenlijk bekeken naar het toekomstperspectief en welke stappen genomen worden. Op basis daarvan wordt de meest geschikte werkplek gekozen.

Annex heeft bij een aantal bedrijven en instellingen in zowel Maastricht als in het Heuvelland, gevarieerde werkplekken beschikbaar. Je gaat aan de slag in een realistische werkomgeving.

Deel dit verhaal

Bekijk ook:

Menu