Nieuws

Het succes van Monsdal

In Maastricht en omgeving vormt Monsdal met haar medewerkers sinds een aantal jaren een vertrouwd gezicht. Een introductie lijkt haast overbodig. Toch zijn er voldoende redenen om de medewerkers en de dienstverlening van die mooie bedrijf nog eens onder uw aandacht te brengen.

Met terechte trots kijkt men terug op de successen van het afgelopen jaar. De Joint Venture tussen MTB en Dolmans Landscaping Group wierp bijna letterlijk zijn vruchten af.

Dit succesvolle bedrijf dat haar diensten aanbiedt vanuit een sociaal maatschappelijke missie, gedijt. 70% van Monsdal’s medewerkers wordt ingezet bij de uitgebreide dienstverlening. Van tuinontwerp tot beplanting en van bestrating tot onderhoud.

Zo is er het afgelopen jaar met veel toewijding een belangrijke bijdrage geleverd aan het tot stand komen van het Paviljoen St. Gerlach.

De maatschappelijk missie van Monsdal blijkt een belangrijk argument voor klanten om haar diensten af te nemen. De tevredenheid van de klanten leidt ertoe dat de Monsdal medewerkers er nóg enthousiaster tegenaan gaan. En dat was te merken aan het eind van 2017.

Betrokken en tevreden klanten zijn onder andere; Maastricht UMC+Maastricht UniversityProvincie LimburgOostwegel CollectionWoonpunt, Stichting RadarLandal De WaufsbergDormio Resort MaastrichtMecc Maastricht, en Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Natuurlijk wensen we Monsdal en haar medewerkers nog vele jaren met een dienstverlening die gezien mag blijven!

Deel dit verhaal

Bekijk ook:

Menu