Nieuws

Goessens Professionals In Wine & MTB

Het is een drukte van jewelste in het Goessens wijnmagazijn. Spin in het web en logistiek ‘mastermind’ Sandra Godding, vertelt enthousiast over het Goessens product en de uitvoerige dienstverlening.

Vandaag zoomen we in op de dienstverlening. Goessens levert aan talrijke klanten wijnflessen die op verschillende wijze verpakt worden. Iedere klant heeft zijn eigen wensen waaraan Goessens tegemoetkomt. Ook verschilt het aantal verpakkingen van klant tot klant.

De drukste periode van het jaar begint rond oktober met de feestmaand december in het vooruitzicht. Dat vergt een soepel lopende, logistieke operatie. Kortom, dat vergt teamwork!

Dat teamwork werkt mede door de inzet van MTB-medewerkers. De samenwerking tussen Goessens en MTB bestaat meerdere jaren en verloopt naar beider tevredenheid.

Vandaag zijn we getuige van Shirley, een MTB-medewerkster die maar wat graag de handen uit mouwen steekt om alle soorten verpakkingswensen te helpen realiseren.

Er bestaan wel zes verschillende verpakkingen. Van houten kisten met meerdere vakken tot kokerdozen en van ‘Quality Boxen’ tot geschenkzakjes. Binnen een paar maanden worden ruim 6000 pakketten aangemaakt en verstuurd. Vaak voorzien van het logo van de klant en een wijnomschrijving.

Geen aanvraag is er te gek en Shirley gaat helemaal op in het team. Van Sandra niets dan lof over Shirley.  “Een kanjer die van aanpakken weet en ook meedenkt”.

Alvast fijne feestdagen!

Deel dit verhaal

Bekijk ook:

Menu