Vacature: Coördinator Subsidies (24-36 uur)

Podium24 is wegens groei van de organisatie op zoek naar een Medewerker Subsidies (24-36u).

Podium24 is dé dienstverlener in arbeidsmarktprojecten, re-integratie, detacheren en uitzenden voor de regio Maastricht-Heuvelland. Werken bij Podium24 betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun behoefte naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten tevreden zijn over onze service en dienstverlening en dat hun vraag beantwoord wordt met resultaat. Podium24 is de spil tussen de markt en de publieke partijen. Wij le-veren kwaliteit, gaan voor marktconformiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze projecten bouwen we in toenemende mate aan verschillende publiek-private samenwerkingen. En dit alles in een dynamische, hectische en open cultuur in een commerciële omgeving.

24-32 uur

Maastricht

Informatie

Wegens uitbreiding van het team is Podium24 structureel, per direct, op zoek naar een enthousiaste:

COÖRDINATOR SUBSIDIES 

(24-36 uur)

De functie:

Je vormt samen met jouw directe collega een team binnen de administratieve organisatie en werkt aan het uitvoeren en optimaliseren van de subsidieaanvragen. Ook heb je een rol in het adviseren van verschillende werkgevers. Een goede wisselwerking tussen jou en de recruiters en projectleiders in de operatie, de werkgevers in de regio en de gemeenten is daarbij belangrijk.

Wat ga je doen?

Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonkosten- en uitstroomsubsidies voor de gemeenten in de regio Maastricht en Heuvelland. Je verwerkt en beoordeelt aanvragen, maakt berekeningen, stelt beschikkingen op en zorgt voor periodieke uitbetalingen van de subsidies. Je bewaakt budgetten en organiseert de inkoop van opleidingen. Je adviseert en informeert werkgevers, consulenten van de gemeenten en collega’s over toepassing van de regelingen zoals loonkostensubsidie en loonkostenvoordeel, maar ook voor het inzetten van verschillende beschikbare instrumenten (bijv scholingsvouchers). Je signaleert mogelijkheden en denkt mee met oplossingen en toepassing van de regelingen. Je houdt contact met verschillende belanghebbenden en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wat zoeken wij?

Jij vindt het een uitdaging om wettelijke regelingen eigen te maken en kunt deze eenvoudig uitleggen aan anderen, op diverse niveaus. Je bent van nature iemand die de vraag achter de vraag wil weten. Je wordt enthousiast van een volledige en correcte administratie, het maken van berekeningen en bent een ‘pietje precies’. Ook ben je in staat jouw werk goed te plannen en kun je omgaan met tijdsdruk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent accuraat en begrijpt het krachtenveld waarin je werkzaam bent. Je weegt de belangen van betrokkenen zorgvuldig af en komt tot gedegen onderbouwde voorstellen. Je verschuilt je niet achter regels, maar past deze adequaat en met enige creativiteit toe

Wat vragen wij?

  • Je kunt goed verbanden leggen en denkt in oplossingen;
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd en hebt voldoende kennis van Excel;
  • Je bent communicatief vaardig op alle niveaus;
  • Je kunt omgaan met veranderingen in regels en bent omgevingsbewust;
  • Je bent nieuwsgierig en beschikt over relativeringsvermogen;
  • Je beschikt minimaal over mbo4+ / HBO werk en denkniveau (bijv. een sociaaljuridische opleiding);
  • Aantoonbare (juridische) ervaring in de uitvoering van wet- en regelgeving in relatie tot subsidies alsmede kennis van wettelijke regelingen t.a.v. loonkostensubsidies en -voordelen en scholingssubsidies is een pré;

Wat bieden wij? 

Het salaris bedraagt maximaal schaal 9 conform CAO gemeenten, exclusief 17.05% Individueel Keuze Budget (waarvan 8% vakantiegeld). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder het flexibel in te zetten IKB met de mogelijkheid om verlofuren te kopen of te sparen. Onze medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Naast de mogelijkheid om flexibel te werken, bieden wij volop de ruimte om samen met Podium24 te groeien in een omgeving waarin een maatschappelijke bijdrage wordt geleverd.

Aanvullende informatie:

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze dien je bij een mogelijk dienstverband in overleg met Podium24 aan te vragen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Informatie over de functie:  

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Cindy Weyen, operationeel manager bereikbaar via telefoonnummer: 085-0824470.

Geïnteresseerd?

Stuur je reactie, met CV en motivatie uiterlijk vóór 5 april 2024 per e-mail aan: personeelsadministratie@mtb.nl t.a.v. mevrouw Remy Frantzen, personeelsadviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Menu