MTB’s klantreis; een verrassende rondleiding door ons bedrijf!

Wat leuk dat u overweegt om ons te bezoeken! Graag bieden wij u een kijkje in de keuken van ons mooie bedrijf. De MTB Academy, het leerwerkbedrijf, de diverse afdelingen; ze komen allemaal aan bod. Vanaf september organiseren we iedere derde maandag van de maand een rondleiding.

Klik op de datum van uw voorkeur en vul uw gegevens in, dan reserveren wij graag een plek voor u. Mocht u met een specifieke reden of een gericht doel inschrijven, dan kunt u dat op voorhand al aangeven in het vak ‘Doel van mijn bezoek’. Waar mogelijk houden we in dat geval graag rekening met uw specifieke wensen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan plannen we gewoon een vervolggesprek met u in indien gewenst.

We ontvangen u graag om 10.00u aan de Watermolen 1 te Maastricht. De rondleiding zal ongeveer een uur duren. Vooraf en aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen. We sluiten weer af rond de klok van 11.30u.

Dus….

  • Wil jij ook aan de slag bij MTB?
  • Zou jij een ontwikkeltraject bij ons willen doorlopen?
  • Bent u werkgever en wilt u een opdracht plaatsen bij MTB?
  • Bent u werkgever en bent u op zoek naar personeel?
  • Bent u een verwijzer in het kader van reïntegratie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij MTB?

Wij stellen ons graag aan u voor. Klik op een datum naar keuze, dan zien we elkaar snel!

26 augustus 2024
30 september 2024
28 oktober 2024
25 november 2024

PSO 30+ gecertificeerd

MTB is in het bezit van PSO-Trede 3 en PSO 30+ certificaat op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat wij voldoen aan de eisen van de hoogste PSO Trede én dat het grootste gedeelte van ons personeelbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overige certificeringen en partners

Partner van Stichting Immens

Wij zijn lid van Stichting IMMENS, hét MVO-platform in Zuid-Limburg voor werkgevers en ondernemers die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart. Samen werken wij aan een betere inclusieve arbeidsmarkt.

Bio-certificering

Bij MTB dragen we het Europees biologisch keurmerk voor het verwerken van biologische producten. Dat betekent dat ons productieproces aan alle Europese wettelijke voorschriften voor biologische producten voldoet.

Menu