Leerwerklijn Logistiek

Wil jij goed voorbereid aan de slag in een logistieke functie?

Met de praktijkleerroute Logistiek van MTB leer jij niet alleen de kneepjes van het vak, maar sluit je ook nog eens af met een MBO-diploma of verklaring op zak! Bekijk de video! 👇

Jouw leerwerkroute wordt volledig aangepast op jouw situatie en wensen. Er is geen vastgestelde doorlooptijd en je kunt op ieder gewenst moment starten. Zo bereid je je optimaal voor op een mooie baan als logistiek medewerker.

Diverse werkzaamheden komen aan bod. Je leert om eenvoudige en routinematige werkzaamheden uit te voeren tijdens het lossen, controleren, inslaan, verzamelen en verzend gereed maken van de goederen. Ook het verplaatsen, sorteren, stickeren en ompakken van goederen komt aan bod. Je maakt onder toezicht gebruik van interne transportmiddelen, zowel handbediend als gemotoriseerd. Voor een aantal transportmiddelen is een certificaat, diploma of rijbewijs nodig, ook daar helpen we je bij. Zo zorgen we er samen voor dat jij vol zelfvertrouwen én met een certificaat of diploma op zak aan de slag kunt in een magazijn-omgeving!

Ik heb interesse in de leerwerkroute

Leerwerkroute
Ik wil meer informatie over de leerwerkroute:
Privacy
Menu